Vad vi gör

Vi står till tjänst med helhetslösningar inom VVS- och elplanering såväl som försäljning av VVS- och elmaterial. Bekanta dig med våra arbetsområden och läs mer om några av våra tidigare projekt.

Bergsvärme

Anledningarna till att välja bergsvärme är många och det märks i statistiken. Försäljningen av bergsvärmepumpar ökar år efter år i takt med att utvecklingen går framåt och anläggningarna blir allt effektivare. Priset på olja har under de senaste åren skjutit i höjden – det märks i dina uppvärmningskostnader. Stagnäs & Nylund erbjuder ett brett utbud av olika tillverkare och bergsvärmepumpar för att du ska få precis den lösning du vill.

El- och VVS-installation

Vi har specialiserat oss på lågenergilösningar och driftsekonomi. Vi har elbehörighet av klass 1, samt över 30 års erfarenhet från planeringsbranschen. Vänd dig med förtroende till oss.

Nereus golvvärme

Nereus är det golvvärmeföretag i Finland som stått i spetsen för att maximera komfort och kvalitet hos golvvärmesystemen. Nereus är ett aktiebolag som ägs till 100% av Uponorkoncernen och som verkar som ett helt självständigt dotterbolag, med egen produktutveckling, försäljning och egna auktoriserade återförsäljare och montörer.

Övrig service

Oljebrännarservice och -försäljning
Vi säljer marknadens ledande oljebrännare av bl.a. Oilon och Bentone. Vi servar även de flesta på marknaden förekommande tung- och lättoljebrännare.

Brunnsborrning för bergsvärme
Vi sköter vid behov även om borrning vid installeringen av bergsvärme. Ni slipper extra krångel med att passa in tidtabeller med olika leverantörer.